Illustraties – Infographics – Live tekenen – Grafisch ontwerp

Blog

NieuwsCustomized Picknick Tafel
Customized Picknick Tafel

Customized Picknick Tafel

Binnenkort te vinden ergens in Julianadorp! Mijn customized picknick tafel met daarop een paar anekdotes over mijn jeugd in Julianadorp en Den helder. Variërend van mijn eerste liefde, mijn leraren op de basisschool, mijn ouders, mijn broertje,  mijn eerste zwemdiploma, mijn tijd bij de kerk, dronken worden in de duinen en de band waar ik inzat “Milk” .
Kijken hoelang deze tafel ongeschonden in het openbaar kan blijven staan ;). Zodra ik ook weet waar de tafel precies staat zal ik het laten weten.
picknicktafel-Jacco_de_Jager picknicktafel-Jacco_de_Jager picknicktafel-Jacco_de_Jager

Terug Naar Boven
Donorbrain: Illustraties, Grafisch ontwerp en kunst - Jacco de Jager

Kunstenaar en visual designer met een passie voor illustraties maken en websites bouwen

Op social media