Illustraties – Infographics – Live tekenen – Grafisch ontwerp

Jacco-de-Jager-Donorbrain-Header

Grafisch

Album cover Glitterkots

Grafisch werk is
natuurlijk een brede term.

In deze context gaat het voornamelijk over het opmaken van bijvoorbeeld flyers, posters, folders, visitekaartjes, cd-boekjes etc. Maar natuurlijk hoeven we ons niet te beperken tot ‘enkel’ drukwerk. Ik kan voor jou ook uitingen opmaken voor social media zoals een omslagfoto, instagram story etc.

Hierbij kan ik
me volledig schikken naar de bestaande huisstijl

of snel een stijl zoeken die past bij wat het merk/de opdrachtgever wil uitstralen. Ik kan hiervoor het aangeleverde (beeld)materiaal nabewerken in Photoshop en een goed lettertype kiezen voor de aangeleverde teksten. Klanten waarvoor ik grafische uitingen heb gemaakt zijn o.a. orthodontisten, kunstenaars, architecten, telecom-aanbieders, dansscholen of een vocal coach.

Van zo klein als een visitekaartje tot het formaat van een display-stand op een beurs. Onder Grafisch ontwerp versta ik ook het maken van logo’s. Bij het tot stand komen van een logo ben ik pas tevreden als jij dat ook bent! Ik probeer me zoveel mogelijk in te leven om een concept, hoe vaag of abstract ook…, om te zetten in een sterk beeldmerk.

Terug Naar Boven
Donorbrain: Illustraties, Grafisch ontwerp en kunst - Jacco de Jager

Kunstenaar en visual designer met een passie voor illustraties maken en websites bouwen

Op social media