Illustraties – Infographics – Live tekenen – Grafisch ontwerp

Wat doet Donorbrain?

Deze website toont een selectie van mijn werk. Als vrij beeldend kunstenaar creëer ik tekeningen, schilderijen en prints. Als grafisch ontwerper voor zakelijke klanten ontwerp ik logo’s, beeldmerken en huisstijlen. En als illustrator voorzie ik woorden van beelden.

Vrij werk

Als kunstenaar is mijn stijl beïnvloed door comic books van de jaren ‘70 en ‘80, lo-fi zines, pop- en street art. Het werk heeft een rauw randje en ik beweeg me graag op de grens tussen humor en serieuze onderwerpen. Ik maak graag veel iteraties binnen één concept en produceer daardoor vaak series van grote en kleine werken en prints die ik regelmatig exposeer.

Grafisch ontwerp

Digitaal pas ik mijn 20 jaar ervaring als grafisch ontwerper en DTP'er toe voor particuliere en zakelijke klanten in de vorm van beeldmerken, logo’s en huisstijlen. Ik ben thuis in alle gangbare software pakketten en expert in grafisch werk prepareren voor alle soorten drukwerk.

Illustratie

Ik pas mijn visueel oog, conceptueel denken en digitale expertise ook toe als illustrator waarbij ik merken, media en advertising kan voorzien van tekeningen in dienst van het bericht of het verhaal. Ontwerp-technisch lever ik maatwerk met persoonlijkheid, in dienst van het concept.

Over mij

In 2003 ben ik afgestudeerd aan het MediaCollege (voorheen het Grafisch Lyceum Amsterdam) als ‘multimedia vormgever’ met afstudeerrichtingen in animatie en film. Daarna ben ik meteen verder gegaan op de Hogeschool voor de kunsten Utrecht waar ik in 2007 afgestudeerd ben als Bachelor of Fine arts. Tijdens deze studie aan de HKU heb ik ook een uitwisselingsstage van een half jaar gedaan aan de ‘School of the art Institute of Chicago’. Inmiddels heb ik al ruim 20 jaar ervaring met grafisch werk en ben ik sinds een jaar of 10 actief als beeldend kunstenaar en exposeer ik regelmatig.

Wat zeggen klanten?

Meedenkend, nieuwsgierig en servicegericht

Ik heb meerdere keren samengewerkt met Jacco. Hij denkt heel out of the box, is meedenkend, nieuwsgierig en servicegericht. Jacco heeft zeker een oog voor detail.

Wesley Gnahs Owner / Full stack developer Innovato

seldom combination to have both an artist as well as a skilled technical guy in one combination

In 2011 we have started as Invantive a move from data-centric to user-centric applications. Jacco was hired in that period as lead designer. He introduced many new concepts and not only that: he also implemented those in our framework. Afterwards, we have learnt that it is a seldom combination to have both an artist as well as a skilled technical guy in one combination, which works well with both marketeers and developers. After a period of approximately six months the first product including the work of Jacco was released for general use among our user community (both finance as commercial people). People were upset. The most often heard complaint was: "Why didn't you guys hire Jacco years ago? This is great!"

Guido Leenders Managing Director - Inventive B.V.

Jacco is plezierig in de omgang, kundig, creatief en altijd bereid eventuele problemen direct op te lossen.

Wij hebben zeer goede ervaringen met Jacco. Hij heeft onze website www.orthosoestdijk.nl gemaakt en biedt de nodige ondersteuning om deze up to date en functioneel te houden. Jacco is plezierig in de omgang, kundig, creatief en altijd bereid eventuele problemen direct op te lossen. Hij zal nu ook ons vernieuwde website gaan maken, dus wij zijn duidelijk zeer tevreden!

Miranda van Asch Orthodontie Soestdijk

Erg blij met het resultaat!

Jacco heeft voor mij een portfolio vorm gegeven. Het contact was goed, de prijsindicatie was correct en ben erg blij met het resultaat.

Ruben van Camerijk Ingenieur & Timmerman - Live2Improve

Jacco is creatief, snel en prettig om mee te werken.

Jacco is creatief, snel en prettig om mee te werken. Hij denkt mee en komt met oplossingen, waar je als opdrachtgever niet eens aan had gedacht.

Bjorn Uyens Zakelijk leider en manager van teams in de culturele sector.

His creativity and his humor make him a great colleague!

During my work at ErfgoeDigitaal and MuseumFuture, I've had the pleasure of working with Jacco. He is a very creative, witty and hard working colleague. It has always been easy working with Jacco: he can translate an idea into a design very easily, which is a very pleasant way of working. And on top that, Jacco has a broad range of designing skills. His creativity and his humor make him a great colleague!

Wendy de Bert Freelancer Online Communicatie & Digitale Vaardigheden| Webshopeigenaar

Volgende
Vorige

Samengewerkt met:

Kennis maken of meer weten?
Laat een berichtje achter!

Graag hoor ik hoe ik u visueel van dienst kan zijn.

KvK: 30277005
BTW: NL002089721B11

© 2022 Jacco de Jager

Vraag naar de voorwaarden

    Terug Naar Boven
    Donorbrain: Illustraties, Grafisch ontwerp en kunst - Jacco de Jager

    Kunstenaar en visual designer met een passie voor illustraties maken en websites bouwen

    Op social media