Ik heb voor 3voor12 Utrecht deze illustratie gemaakt. Wekelijks is er popnieuws uit de regio en hiervoor worden Utrechtse illustratoren gevraagd om iets passends te maken voor bij het artikel.

Het artikel waarop ik deze illustratie losjes gebaseerd heb:
‘Design smoking club’ Hi/Lo opent de deuren
‘Zowel de hemel als de hel gaat deze avond voor je open’, aldus het persbericht over de nieuwe coffeeshop Hi/Lo, dat vandaag – vrijdag 27 januari – zijn deuren opent. Hi/Lo wil het roken van een joint chiquer maken, een coffeeshop 2.0 zogezegd. Dat betekent kubistische wolken, Tropico-lantaarns van Foscarini, Cage-lampen van Diesel, spiderwomanstoelen van Hay en tien meter lange leren lounge banken verscholen achter vergulde gordijnen. En wat voor muziekliefhebbers ook niet onbelangrijk is: geen reggae en dub, maar jazzmuziek. Geïnteresseerd? Op de 27e kun je vanaf 19.30 terecht op de Croeselaan 213. Na de gebruikelijke praatjes wordt er gefeest!

Ik begon met een 8bit-achtige pixelige duivel en uiteindelijk wilde ik meer een eigen interpretatie van ‘kubisme’ erin verwerken. Verstoorde perspectieven en meerdere aangezichten.