Blog

NieuwsStukje over de expositie in de EKKO

Stukje over de expositie in de EKKO

Geschreven door Janine Sterenborg.
Het volledige artikel kun je hier lezen.
“Sinds vorige week hangt er een nieuwe expositie in EKKO. Eén van de meest opvallende werken is een schilderij van Beatrix met een wildgroei aan stekkers uit haar oogkassen..! De schilderijen zijn van de Utrechter Jacco de Jager, wie een plekje heeft veroverd in de talentenverzamelplek het Vlampijpatelier in Zuilen.
Zijn werk omschrijft Jacco self als volgt: “In de schilderkunst moet het schilderij voor zichzelf spreken, het moet niet uitgelegd hoeven worden. Bij mijn schilderijen krijgt dat vaak een dubbele betekenis. De beklemming is overduidelijk, in de vormen en in de kleuren komt dreiging en aanwezigheid over. In de weergave is er steeds de prominente aanwezigheid van de mond: zwart, schreeuwend, getralied door de tanden maar meestal geblokkeerd. De dubbele betekenis van zeggingskracht en niet kunnen zeggen krijgt zo een extra lading”.
Maak donderdag eens een extra rondje door het café met je biertje om dit te checken!”

Written by -

Creatieve, zelfstandige webdesigner, visual designer en illustrator. Conceptueel sterk maar ook technisch onderlegd. Voor websites ben ik in te zetten voor het visuele aspect maar ook met de frontend en backend van een website. Voor illustraties kan ik heel strak en grafisch uitingen maken zoals bijvoorbeeld infographics maar ook kunstzinniger(vrijer) werk. - Ontwerpen en ontwikkelen van websites; - Illustraties maken; - Grafisch werk;

Terug Naar Boven
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social