Blog

NieuwsCustomized Picknick Tafel
Customized Picknick Tafel

Customized Picknick Tafel

Binnenkort te vinden ergens in Julianadorp! Mijn customized picknick tafel met daarop een paar anekdotes over mijn jeugd in Julianadorp en Den helder. Variërend van mijn eerste liefde, mijn leraren op de basisschool, mijn ouders, mijn broertje,  mijn eerste zwemdiploma, mijn tijd bij de kerk, dronken worden in de duinen en de band waar ik inzat “Milk” .
Kijken hoelang deze tafel ongeschonden in het openbaar kan blijven staan ;). Zodra ik ook weet waar de tafel precies staat zal ik het laten weten.
picknicktafel-Jacco_de_Jager picknicktafel-Jacco_de_Jager picknicktafel-Jacco_de_Jager

Written by -

Creatieve, zelfstandige webdesigner, visual designer en illustrator. Conceptueel sterk maar ook technisch onderlegd. Voor websites ben ik in te zetten voor het visuele aspect maar ook met de frontend en backend van een website. Voor illustraties kan ik heel strak en grafisch uitingen maken zoals bijvoorbeeld infographics maar ook kunstzinniger(vrijer) werk. - Ontwerpen en ontwikkelen van websites; - Illustraties maken; - Grafisch werk;

Terug Naar Boven
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social