Blog

NieuwsPerformance Jeroen Stijlaart
performance-jeroen-stijlaart-das-spectrum

Performance Jeroen Stijlaart

Door Jeroen Stijlaart werd ik gevraagd om te helpen met een performance bij Das spectrum. Jeroen tekende silhouetten van iemand op de grond terwijl ik er een flipper/gokkast achtige geluiden bij moest maken met de Kaossilator.

Hierbij wil ik jullie uitnodigen voor een Performance van mij met Donorbrain (donorbrain.com) op woensdagavond 8 mei om 20 uur in Das Spectrum (das-spectrum.weebly.com) (Montalbaendreef 2 3562 LC Utrecht). 
Ook de tentoonstelling zal zijn deur openen, dus voor diegene die de tentoonstelling Bingo Bango Boom nog niet heeft gezien, kom langs op woensdagavond om 20 uur of op vrijdag, zaterdag en zondag (10, 11, 12 mei) van 13 uur tot 17 uur. 
Written by -

Creatieve, zelfstandige webdesigner, visual designer en illustrator. Conceptueel sterk maar ook technisch onderlegd. Voor websites ben ik in te zetten voor het visuele aspect maar ook met de frontend en backend van een website. Voor illustraties kan ik heel strak en grafisch uitingen maken zoals bijvoorbeeld infographics maar ook kunstzinniger(vrijer) werk. - Ontwerpen en ontwikkelen van websites; - Illustraties maken; - Grafisch werk;

Terug Naar Boven
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social