Blog

Nieuws“Dit boek krijgt vijf sterren.”

“Dit boek krijgt vijf sterren.”

 Een voorhoofd van de man zijwaarts bekeken. De andere man heeft een wapen gemixt met een sigaret in de handen en kijkt naar die man toe. Wat een mooie cover is dit. Heel apart. Mysterieus en mooi. Zulke covers zie je niet heel vaak. Alleen Uitgeverij Aspekt krijgt het vaak voor elkaar om hele mooie covers te publiceren. Iedere keer ook hele originele en nieuwe covers.

Een prachtig verhaal heeft Karl Wasch neergezet. Het boek grijpt je vanaf de eerste bladzijde. Je kunt niet meer stoppen met lezen. Wat een schrijftalent heeft Karel. We kenden Dylan niet, maar alsnog was het leuk om over zijn leven te lezen. Een verhaal over iemand´s leven schrijven is moeilijk. Karel Wasch is er heel goed in geslaagd om een topboek neer te zetten.

Bestel het boek hier:

Written by -

Creatieve, zelfstandige webdesigner, visual designer en illustrator. Conceptueel sterk maar ook technisch onderlegd. Voor websites ben ik in te zetten voor het visuele aspect maar ook met de frontend en backend van een website. Voor illustraties kan ik heel strak en grafisch uitingen maken zoals bijvoorbeeld infographics maar ook kunstzinniger(vrijer) werk. - Ontwerpen en ontwikkelen van websites; - Illustraties maken; - Grafisch werk;

Terug Naar Boven
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social