Blog

NieuwsLid van Beroepsvereniging Nederlandse Stripmakers
Beste Jacco, Graag verwelkomen we je als aspirant lid van de Beroepsvereniging Nederlandse Stripmakers (BNS). Als lid heb je toegang tot het besloten Stripmakersforum, blijf je op de hoogte van alle activiteiten (lezingen, workshops, bijeenkomsten) en bieden we hulp en ondersteuning bij de dagelijkse beroepspraktijk.

Lid van Beroepsvereniging Nederlandse Stripmakers

Trots dat ik vanaf vandaag ook lid ben van de Beroepsvereniging Nederlandse Stripmakers (BSN). 

Beste Jacco,

Graag verwelkomen we je als aspirant lid van de Beroepsvereniging Nederlandse Stripmakers (BNS).

Als lid heb je toegang tot het besloten Stripmakersforum, blijf je op de hoogte van alle activiteiten (lezingen, workshops, bijeenkomsten) en bieden we hulp en ondersteuning bij de dagelijkse beroepspraktijk. Als je dat wenst, wordt je naam met portfolio vermeld op de website www.stripmakers.nl.

Written by -

Creatieve, zelfstandige webdesigner, visual designer en illustrator. Conceptueel sterk maar ook technisch onderlegd. Voor websites ben ik in te zetten voor het visuele aspect maar ook met de frontend en backend van een website. Voor illustraties kan ik heel strak en grafisch uitingen maken zoals bijvoorbeeld infographics maar ook kunstzinniger(vrijer) werk. - Ontwerpen en ontwikkelen van websites; - Illustraties maken; - Grafisch werk;

Terug Naar Boven
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social