Blog

NieuwsTekening "e-More" Verkocht!
blog-tekening-verkocht-emore-jacco-de-jager

Tekening "e-More" Verkocht!

Tijdens de weekendwinkel bij Huis aan de Werf werd ik door 2 dames gevraagd wat “dat ene werk” van mij ongeveer zou kosten.. Na wat onderhandelingen kwam uiteindelijk het moment dat ik de dames hartelijk bedankte en afscheid nam van mij n werk. Nu weet ik dus alleen niet meer wie het waren (namen),.. En heb ik ook nergens achterop het werk mijn naam e.d. gezet… Mocht diegene dit toevallig nog lezen stuur me nog eens een mailtje ofzo :).

En nogmaals bedankt voor de aankoop.

 

 

Written by -

Creatieve, zelfstandige webdesigner, visual designer en illustrator. Conceptueel sterk maar ook technisch onderlegd. Voor websites ben ik in te zetten voor het visuele aspect maar ook met de frontend en backend van een website. Voor illustraties kan ik heel strak en grafisch uitingen maken zoals bijvoorbeeld infographics maar ook kunstzinniger(vrijer) werk. - Ontwerpen en ontwikkelen van websites; - Illustraties maken; - Grafisch werk;

Terug Naar Boven
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social