Illustraties – Infographics – Live tekenen – Grafisch ontwerp

Blog

NieuwsTekening "e-More" Verkocht!
blog-tekening-verkocht-emore-jacco-de-jager

Tekening "e-More" Verkocht!

Tijdens de weekendwinkel bij Huis aan de Werf werd ik door 2 dames gevraagd wat “dat ene werk” van mij ongeveer zou kosten.. Na wat onderhandelingen kwam uiteindelijk het moment dat ik de dames hartelijk bedankte en afscheid nam van mij n werk. Nu weet ik dus alleen niet meer wie het waren (namen),.. En heb ik ook nergens achterop het werk mijn naam e.d. gezet… Mocht diegene dit toevallig nog lezen stuur me nog eens een mailtje ofzo :).

En nogmaals bedankt voor de aankoop.

 

 

Terug Naar Boven
Donorbrain: Illustraties, Grafisch ontwerp en kunst - Jacco de Jager

Kunstenaar en visual designer met een passie voor illustraties maken en websites bouwen

Op social media