Illustraties – Infographics – Live tekenen – Grafisch ontwerp

Blog

NieuwsTekening "e-More" Verkocht!
blog-tekening-verkocht-emore-jacco-de-jager

Tekening "e-More" Verkocht!

Tijdens de weekendwinkel bij Huis aan de Werf werd ik door 2 dames gevraagd wat “dat ene werk” van mij ongeveer zou kosten.. Na wat onderhandelingen kwam uiteindelijk het moment dat ik de dames hartelijk bedankte en afscheid nam van mij n werk. Nu weet ik dus alleen niet meer wie het waren (namen),.. En heb ik ook nergens achterop het werk mijn naam e.d. gezet… Mocht diegene dit toevallig nog lezen stuur me nog eens een mailtje ofzo :).

En nogmaals bedankt voor de aankoop.

 

 

Terug Naar Boven
Illustraties en infographics op maat. Ontwerp-technisch lever ik maatwerk met persoonlijkheid, in dienst van het concept.

Freelance illustrator Utrecht.

Ook inzetbaar voor:

  • Live tekenen / Beeldverslag tekenen
  • Striptekenaar
  • Logo-ontwerp
  • Advertentieontwerp
  • Videobewerking
  • WordPress-ontwerp
  • Websites bouwen en onderhouden
  • Visueel ontwerp
  • Grafisch ontwerp
Op social media